WoMo-книга: Як я дорослішаю. Посібник для дівчат

Сейчас читают: 178
womo.ua

Як тільки дитина трохи підростає, вона з цікавістю починає пізнавати світ навколо себе, предмети і поняття, взаємозв’язок подій і явищ.

І завдання батьків — всіляко стимулювати допитливість малюка. Адже чим більше питань він задає — тим більше спектр його інтересів і ширше його кругозір.

Але найцікавіше і захоплююче починається, коли дівчинка дорослішає і вступає в перехідний вік. З іншого боку, бентежно і навіть трохи страшно: як все буде відбуватися, чого очікувати і як з усім впоратися. Виникають питання: коли я буду носити перший ліфчик, чому з’являються прищі, як відчувати впевненість в собі, як буде змінюватися моє тіло, що таке «місячні», що таке секс, звідки беруться діти і багато, багато інших.

Книга Аніти Найк  «Як я дорослішаю. Посібник для дівчат» українською мовою допоможе дівчинці підготуватися до підліткового віку і впоратися з усіма проблемами, які можуть виникнути.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA