сон сонник езотерика

Всю ніч ловили рибу? Езотерики розтлумачили сон про рибалку

Сейчас читают: 625
hochu.ua

Замість того, щоб спати, усю ніч рибачили? Езотерики називають таке сновидіння попереджувальним. Раніше ми писали, до чого сниться світанок, а тепер розкажемо, чого чекати після вашої рибалки уві сні.Аби правильно розтлумачити сновидіння, потрібно пригадати усі його деталі, пише riara.com.ua.

Читати також Віщуни розтлумачили сон про дзеркало Якщо такий сон наснився чоловік, — це означає успіх у бізнесі та інших фінансових питаннях.

Якщо сновидець нічого не зловив,— до труднощів і перешкод, які знищать усі ваші плани. А ще такий сон попереджає про проблеми зі здоров'ям через перевтому.

Уві сні ловити рибу голими руками — шанс здійснити свою мрію.Наснився хороший улов — до вигідних контрактів. Якщо багато риби наловив хтось інший — знак про те, що скоро ви станете батьком.Сон, де під час рибалки поруч була жінка — до проблемних стосунків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA