фен-шуй езотерика прибирання прибирання вдома

Прибирання по фен-шуй: в який день тижня не треба брати ганчірку до рук

Сейчас читают: 825
hochu.ua

Здавна люди знали, що в неділю прибирати не можна. Тому, зазвичай, організовували прибирання в суботу. Раніше ми писали, як дізнатися про присутність домовика в домі, а тепер розкажемо, в які дні тижня потрібно прибирати.Езотерики визначили дні, енергетика яких не підходить для прибирання дому.

Аби не втратити успіх та багатство, потрібно знати, коли найкраще брати ганчірку до рук. Читати також Фен-шуй робочої зони: де сидіти, і куди що ставити — поради езотериків Кожен день тижня має свою енергетику.

Неділя — це період, коли прибирання заборонене.Найкращим днем для миття і розкладання речей по їхніх місцях є вівторок. Саме в цей період можна займатися і пранням, і миттям вікон, і навіть перестановкою.Не менш хорошим днем для прибирання є середа.

Тому, якщо напередодні ви щось не встигли, — є прекрасний шанс все завершити.У четвер не можна прибирати за допомогою пилосмока.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA