Володимир Зеленський місто Запоріжжя місто Кривий Ріг шоубізнес особисте життя зірка досьє зірок Володимир Зеленський місто Запоріжжя місто Кривий Ріг

Володимир Зеленський

Сейчас читают: 142
hochu.ua

Володимир Зеленський – шостий Президент України, у минулому – комік, актор, шоумен, продюсер та сценарист. Біографія, особисте життя, цікаві факти про Володимира Зеленського – в досьє HOCHU.ua.Володимир Олександрович Зеленський народився у Кривому Розі у 1978 році в родині професора, кандидата наук та завідувача кафедри інформатики Криворізького економічного інституту КНЕУ Олександра Семеновича та інженерки Римми Володимирівни.У рідному місті Зеленський закінчив школу, університет та розпочав творчий шлях у команді КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит".

Пізніше Володимир став виступати за команду "Збірна Кривого Рогу", а згодом став капітаном та автором більшості номерів команди "95 квартал".Команда "95 квартал" перестала грати у КВК у 2003 році і почала давати сольні концерти на ТБ.

А вже 2005-го перетворилася на "Студію Квартал-95" і почала випускати шоу "Вечірній квартал". Крім того, студія випустила й інші популярні шоу - "Ліга сміху", "Розсміши коміка", "Жіночий квартал", фільми та серіали.Актор Зеленський знімався у романтичних комедіях "Студії Квартал-95", а 2015 року з'явився на екранах у серіалі "Слуга народу" у ролі Василя Голобородька, вчителя історії, який став президентом.

Серіал про Голобородько став популярним не лише в Україні – "Слуга народу" потрапив у четвірку фіналістів у категорії комедійних фільмів на Seoul International Drama Awards та став лауреатом міжнародної кінопремії WorldFest Remi Award.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA