Олена Зеленська Володимир Зеленський зірки досьє біографія Олена Зеленська Володимир Зеленський

Олена Зеленська

Сейчас читают: 333
hochu.ua

Олена Володимирівна Зеленська (уроджена Кияшко) - українська архітекторка, сценаристка, одна з авторів "Студії Квартал 95", нинішня перша леді України та дружина президента Володимира Зеленського.

Що відомо про цю яскраву особистість української політики та шоу-бізнесу? Біографія, особисте життя та цікаві факти про Олену Зеленську читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!Майбутня перша леді України народилася 6 лютого 1978 року в Кривому Розі.

Навчалася в Криворізькій гімназії №95, де і познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Володимиром Зеленським.У 2000 році Олена закінчила Криворізький технічний університет за спеціальністю "Міське та будівельне управління".

Закінчила вона і музичну школу по класу фортепіано.Після весілля з Володимиром у 2003 році Олена переїхала до Києва, де з моменту заснування "Студії Квартал 95" працювала сценаристкою та авторкою проєктів, якими займається компанія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA