Володимир Зеленський привітання свято листівка листівки Володимир Зеленський

З Днем митника України! Оригінальні привітання у віршах і в прозі, а також листівки

Сейчас читают: 819
hochu.ua

Жодного дня без святкових дат, адже календар червня справді має, що запропонувати. Тема нашої статті — День митника України: привітання та листівки, щоб ви могли привітати винуватців торжества.Нагадаємо, Митна служба незалежної України була сформована 25 червня 1991 року указом Верховної Ради.

З 1991 до 2013 року в Україні також 25 червня відзначали свято, пов'язане з митницею — День митної служби України. А 2020-го року президент Володимир Зеленський заснував в Україні День митника, який представники професії тепер щороку відзначають 25 червня.

Читати також Що подарувати другу: цікаві ідеї подарунків на день народження Митники забезпечують безпеку державного кордону і перевіряють ввезений у країну вантаж, займаються питаннями переміщення громадян.

Під час війни їхній внесок став ще ціннішим. Цього дня варто підкреслити важливість їхньої роботи і подякувати за працю. Привітання з Днем митника України, а також листівки і картинки покликані допомогти в цьому.Ви можете привітати з Днем митника України, подарувавши знайомому представнику професії, прикольні рядки.***День митника ми дружно Світом відзначаємо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA