України Володимир Зеленський привітання свято листівка листівки України Володимир Зеленський

Міжнародний день молоді: привітання та листівки зі святом

Сейчас читают: 967
hochu.ua

За звичкою шукаєте привітання з Днем молоді та листівки в останні вихідні червня? У нас є для вас новини про нову дату свята, ну і, щоб ви отримали те, що шукайте, на майбутнє, публікуємо листівки та привітання з Днем молоді.Нагадаємо, до 2022 року День молоді в Україні відзначали в останню неділю червня.

Тобто, за старими традиціями, цього разу це було б 25 червня (цього дня також відзначають День моряка і День митника в Україні).

Але 2021 року президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким переніс дату свята. Читати також Подарунок чоловікові на день народження: найкращі ідеї презентів коханому Отже, з 1 січня 2022 року, з усім світом, щоб підтримати інтеграцію української молоді в європейську спільноту.Щоб ви мали гарні привітання з Днем молоді у віршах до майбутньої дати, або якщо ви ще не перебудувалися і в перехідний період відзначаєте по-старому, ми публікуємо оригінальні привітання з Днем молоді.

Зберігайте в закладки, щоб не втратити.*** Усіх, хто душею молодий, вітаю зі святом, А таких в Україні — не перерахувати! Усі, кому до тридцяти, сьогодні святкуйте, Гуляйте, веселіться, грошей не шкодуйте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA