Влад Яма Танці з зірками новини шоубізнес Влад Яма

Очікувана заміна: Володимир Завадюк розповів, кого хоче бачити членом журі "Танці з зірками" замість Влада Ями

Сейчас читают: 999
hochu.ua

Продюсер найпопулярнішого тацювального проєкту в країні  Танці з зірками" Володимир Завадюк відверто зізнався, що хоче бачити в якості одного із членів журі хореографа Дмитра Дікусара.

Відомий танцівник нині приміряв на себе ще один статус – чоловік пішов служити у ЗСУ. Читати також Влад Яма, який утік від війни, несподівано повернувся в Україну і став на захист ще одного "втікача" У себе в Instagram Завадюк написав, що шоу має повернутися на телеекрани разом з  перемогою України у війні.

Володимир зізнався, що це його найулюбленіший телепроєкт. Чоловік додав, що було б здорово, аби в суддівському корпусі своє місце зайняв Дмитро Дікусар.

Докладу всіх зусиль, тому що це моє улюблене шоу. Сподіваюся, що ми повернемося відразу ж з перемогою. І це будуть переможні "Танці з зірками", з особливими героями,  - переконаний зірковий продюсер.Очевидно, Дмитро таки замінить Влада, який, до речі, з початку широкомасштабного вторгнення російських військ мешкає в Майямі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA