Володимир Дантес Надя Дорофєєва новини шоубізнес нова пісня Володимир Дантес

Володимир Дантес зробив несподіване зізнання щодо нової пісні Дорофєєвої (ВІДЕО)

Сейчас читают: 537
hochu.ua

Відомий український співак та телеведучий Володимир Дантес відверто висловився про нову композицію своєї колишньої дружини Наді Дорофєєвої, яку вона записала зі своїм бойфрендом Мішою Кацуріним.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також "Вони більше не разом": невже Дантес і Кацуріна розійшлися? Що відомо Як говорить Дантес, трек "Щоб не було", який Дорофєєва разом з Кацуріним випустила в кінці минулого року, є дійсно хітовим.Як пісня супер.

Я вдома слухав, до речі, – сказав співак. Раніше Володимир говорив про цю композицію дещо розгорнутіше. Кілька місяців тому артист заявляв:Трек, який мені дуже подобається, тому що в ньому багато правди, життя, душі.

Це пісня Надії Дорофєєвої. Вона "Щоб не було" називається ... Я, звичайно, всіх ненавиджу, але дуже люблю.Зауважимо, що Дантес та Дорофєєва заявили про розрив своїх стосунків у березні 2022-го року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA