Володимир Остапчук город новини шоубізнес Катерина Полтавська Володимир Остапчук

У сільських аутфітах: Остапчук з молодою дружиною похизувалися новим стилем

Сейчас читают: 968
hochu.ua

Український ведучий Володимир Остапчук, який нещодавно влип у скандал через росіян, похвалився новим фото зі своєю молодою дружиною.

Разом із Катериною Полтавською шоумен вирушив до батьків на дачу, де їм довелося кардинально змінити свій стиль. Деталі - на HOCHU.ua!У своєму Insta-блозі Володимир Остапчук розповів, як з'їздив у гості до батьків в Умань.

Телеведучий пожартував, що їх з Катериною покликали в гості тільки заради того, щоб зібрати врожай черешні на дачі.У вас теж є родичі, які кличуть у гості тільки тоді, коли треба обірвати черешню?- пожартував Остапчук.Фото: @vova_ostapchuk Читати також Дружина Остапчука показала, як пройшов її день народження (ФОТО) Щоб не забруднити одяг під час роботи на городі та в саду, пара ненадовго змінила стиль одягу - його дружина приміряла олдскульну сукню, а сам шоумен одягнув яскраві шорти.

Свої образи вони доповнили калошами. Судячи зі знімків, пара допомогла батькам зібрати черешню і підгорнути картоплю.Фото: @vova_ostapchukФото: @vova_ostapchukФото: @vova_ostapchukФото: @vova_ostapchuk Читати також Колишня дружина Володимира Остапчука вперше розсекретила, хто кого кинув Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Катерина Полтавська відвідує психолога.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA