Володимир Зеленський інтерв'ю новини Володимир Зеленський

Інтерв'ю з Володимиром Зеленським із київського метро може отримати премію Еммі-2023

Сейчас читают: 576
hochu.ua

Інтерв'ю Володимира Зеленського Девіду Леттерману для спецвипуску шоу "Мій наступний гість не потребує представлення", потрапило в номінацію на престижну телевізійну премію Еммі-2023.

Відверта розмова президента України з популярним американським ведучим і коміком потрапила в номінацію "Найкращий інформаційний серіал або спеціальна програма".

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Запис інтерв'ю Володимира Зеленського було здійснено в жовтні 2022 року в метро в Києві. Тоді станція "Майдан Незалежності" слугувала захисним бункером, де відбувалися пресконференції та інші важливі заходи, зокрема зустріч президента України з Девідом Леттерманом.

Заради цього інтерв'ю американський комік приїхав в Україну, попри постійні щотижневі ракетні удари з боку росії. Читати також "Ох, і отримає від Олени!": в Мережі сміються з реакції Зеленської на поцілунок Президентом першої леді Литви (ВІДЕО) Чи отримає інтерв'ю президента України нагороду за "Найкращий інформаційний серіал або спеціальна програма" на 75-ій церемонії нагородження Еммі - стане відомо 18 вересня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA