Нео нова колекція

Дихання літа: нова колекція українського бренду Marchi

Сейчас читают: 549
vogue.ua

Український бренд одягу MARCHI представив нову колекцію з натурального льону. Вона присвячена українським жінкам – красивим, ніжним, тендітним, які в цей непростий час дивують увесь світ своєю незламністю та сміливістю. «MARCHI продовжує надихатися мужністю та силою українок, – говорить засновниця бренду, дизайнер Валерія Марчі. – Тих, хто пліч-о-пліч з чоловіками захищає нашу країну на полі бою.

Лікарів, вчителів і усіх тих жінок, котрі продовжують працювати заради нашої перемоги. Серед них, наприклад, Катерина, яка виготовляє амуніцію для українських військових.

І Євгенія, котра зайняла місце керівника компанії замість чоловіка, який пішов захищати Батьківщину. Наша нова колекція присвячена також і мільйонам українських дівчат, яких війна змусила покинути свої домівки, роботу, навчання, сім’ю, коханих… Вони поїхали в інші країни, стали біженцями і там, незважаючи на свій фах і освіту, почали працювати в теплицях, в магазинах, прибиральницями.

А хтось розпочав свій бізнес у Європі. Кожна з них вірить у перемогу і мріє якомога швидше повернутися додому». В лаконічних силуетах та натуральних кольорах нової колекції MARCHI втілені очікування миру та спокою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA