Ісландія нова колекція Ісландія

FRACTALE: нова колекція українського бренду TTSWTRS

Сейчас читают: 751
vogue.ua

Український бренд TTSWTRS випустив першу колекцію з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну. Бренд продовжує досліджувати планету і природу, презентуючи FRACTALE — колекцію, сфокусовану на явищі подібності та подвоєння, що символізує продовження життя.

TTSWTRS розглядають теорію та властивості самоподібних структур, які створюють собою фрактал — множину, яка складається з подібних до неї самої частин.

Для команди фрактал — символ життя, оновлення та нових початкiв. Колористичним натхненням дизайнерки бренду Анни Осмєхіної стала Ісландія, а саме її холодні відтінки сірого, графітового та білого: “Ця казкова країна стала моїм натхненням — ідеальне поєднання кольорів і краса фрактальності навкруги, як приклад геніальності природи”.

Окрім кольорів, одиниці колекції об’єднує унікальний дизайн речей, який демонструє різноманітні текстури. До колекції увійшли худі з розрізами, сітчаста сукня, в’язані топ та боді, велосипедки та боді з нашаруваннями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA