Голландія душа Sustainability Нео Голландія

Як економити ресурси: блискучі поради. Власний досвід

Сейчас читают: 962
vogue.ua

Економія ресурсів – головний тренд сезону. Проте людям, розпещеним майже нелімітованим споживанням енергоресурсів, може бути складно переналаштуватися.

Але вчитися все одно доведеться. "Я виросла в родині, де температура у квартирі мала бути на рівні 25 градусів взимку, а світло горіло у кожній кімнаті, тому що "ми можемо собі це дозволити і не хочемо знижувати рівень свого комфорту", – каже гід, копірайтерка, журналістка, авторка блогу To love AmsterdamОксана Кравцова. – Зараз я вважаю, що зайве витрачання природних ресурсів наносити шкоду планеті, це не сучасно, старомодно".

Оксана живе в Нідерландах та ділиться власними лайфгаками, як заощаджувати ресурси, допомагати планеті та власному бюджетові.

Я живу в Амстердамі 4,5 роки, і саме тут я поринула у тему сталості (англ. sustainability) з головою, хоча почала цікавитися цим ще в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA