Анджеліна Джолі фотосесія сукня акторка Анджеліна Джолі

Вийшла з темряви і перейшла на сторону світла: Анджеліна Джолі приміряла неймовірний античний образ (ФОТО)

Сейчас читают: 626
hochu.ua

Нещодавно оскароносна акторка Анджеліна Джолі знялась для мексиканської версії журналу Elle. У своєму мікроблозі фотограф Герман Ларкін поділився результатом своєї роботи зі знаменитістю, яку неоднократно признавали однією з найкрасивіших жінок покоління.

Маємо зазначити, що попри простоту образу, Джолі мала неперевершений вигляд. Для цієї фотосесії акторка обрала білу мінімалістичну сукню з V-подібним вирізом в античному стилі.

Доповнювали образ легкий макіяж та розпущене волосся. З прикрас на акторці була лише каблучка. Читати також Від головної бунтарки Голлівуду – до романтичної режисерки: найкращі фільми з Анджеліною Джолі У цьому образі Джолі позувала в мальовничій ущелині, злегка підібравши  поділ сукні руками.

На одній з них можна добре роздивитися татуювання акторки. Читати також "Вони заслуговують на нашу повагу": Анджеліна Джолі зворушила кадрами з війни в Україні (ФОТО) Нагадаємо, що колишня дружина Бреда Пітта не втрачає можливостей принизити його.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA