Стиль модель супермодель зіркові образи

Гайді Клум приміряла піжамний костюм під шпильки (ФОТО)

Сейчас читают: 654
hochu.ua

У вівторок, 22 серпня, вуличні фотографи зазнімкували супермодель Гайді Клум в Лос-Анджелесі. В цей момент вона прямувала на зйомки проєкту “America's Got Talent”.Клум мала щасливий вигляд та посміхалася.

На ній був строкатий піжамний костюм, який поєднала з білими босоніжками на шпильках. Свій образ знаменитість доповнила коричневою сумкою від Birkin та яскравими сонцезахисними окулярами.

З прикрас на ній були кілька каблучок та великі сережки. Своє біляве волосся супермодель залишила розпущеним. Читати також Бразильську модель Алессандру Амбросіо підловили на вулиці після виснажливого тренування (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Белла Хадід пройшла 100-денний курс лікування небезпечного захворювання: як виглядає модель зараз (ФОТО) До речі, під час відпочинку Гайді не переставала ділитися з підписниками свого мікроблогу пікантними фотографіями.

Попри те, що моделі вже 50 років, її фігурі в бікіні можна тільки позаздрити.Також раніше ми писали, що Гайді Клум прикрасила обкладинку глянцю в пікантній фотосесії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA