місто Вікторія люди Нео місто Вікторія

Вітаміни, які слід приймати восени: унікальний сезон знижок від iHerb

Сейчас читают: 272
beauty.ua

Цієї осені відомому американському онлайн-магазину товарів для здоров’я та краси iHerb виповнюється 26 років. Спеціально до свого дня народження сайт запровадив знижку 26% на нову категорію продуктів щодня.

Окрім того, весь вересень діятиме знижка 26% на перше замовлення для нових користувачів. Тож якщо ви ще ніколи не замовляли на iHerb — зараз саме час.

Щоб отримати знижку, використовуйте промокод 26NEW.Сайт Beauty.ua рекомендує звернути увагу на вітаміни та добавки, приймання яких особливо важливе в осінній період.

І ось чому. «Сонячний» вітамін D життєво важливий і необхідний усім людям без винятку. Він синтезується під впливом УФ-променів, тому з настанням осені, коли сонця на вулиці стає мало, більшості людей рекомендується вживати більше продуктів, багатих на вітамін D (оселедець, скумбрія, лосось, сардини, устриці, червона і чорна ікра тощо), або безпосередньо приймати цей вітамін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA