Хосе Андрес Джо Байден Сша Хосе Андрес Джо Байден Сша

«Він — м'ясник»: президент США Джо Байден висловився про путіна після зустрічі з українськими біженцями у Польщі

Сейчас читают: 835
cosmo.com.ua

Президент США Джо Байден, який перебуває у Польщі з дводенним офіційним візитом, відвідав Національний стадіон у Варшаві, де зустрівся з біженцями з України та волонтерами.

Компанію президентові США склали прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, мер Варшави Рафал Тшасковський та американсько-іспанський шеф-кухар Хосе Андрес, який разом зі своєю благодійною організацією World Central Kitchen організував польову кухню на прикордонному переході в Медиці, щоб підтримати біженців.

Під час свого візиту Джо Байден поспілкувався, зокрема, з маленькими українцями.  «Кожен із цих дітей сказав щось на кшталт: моліться за мого тата, за брата, за дідуся, бо вони там і воюють», — повідомив Байден та додав, що і сам знає, як це — мати когось із близьких у зоні бойових дій. «Щоранку ти встаєш, думаєш про них, і молишся, щоб отримати звістку», — зазначив американський президент.

На питання журналістів про те, що Байден думає про володимира путіна, який завдав українцям, з якими він щойно спілкувався, стільки болю, президент США відповів коротко і ясно: «Він — м`ясник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA