The HardKiss Юлія Саніна Євробачення 2023 Loreen

Юлія Саніна заспівала в дуеті з Loreen її переможну пісню на Євробаченні (ВІДЕО)

Сейчас читают: 828
hochu.ua

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна здивувала фанатів дуетом із дворазовою переможницею Євробачення, співачкою Loreen.

Шведська виконавиця записала відео, на якому запропонувала слухачам заспівати разом із нею. Однією з перших на такий дует зважилася українська співачка, яка особисто знайома з Loreen.На своїй сторінці в TikTok Юлія Саніна опублікувала відео, на якому виконала разом із представницею Швеції на Євробаченні її переможну пісню "Tatoo".

Варто зазначити, що сама Юлія Саніна теж брала участь у міжнародному пісенному конкурсі, проте в ролі ведучої. Читати також Ефектний костюм із 3D-вишивкою: Юлія Саніна вразила образом в гранд-фіналі Євробачення 2023 (ФОТО) Підписники Юлії Саніної зазначили, що в її виконанні ця пісня почала звучати ще краще.

Одні засипали її схвальними коментарями та запропонували записати солістці The Hardkiss спільну пісню з Loreen.— пишуть користувачі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA