лайфхак прання плями догляд за одягом

Від жирної плями не залишиться і сліду: чистий одяг за 5 хвилин

Сейчас читают: 193
hochu.ua

Щоб врятувати улюблений одяг від жирної плями, не обов'язково купувати дорогі магазинні засоби. До того ж немає гарантій, що вони не пошкодять тканину та не погіршать і без того неприємну ситуацію.

Не ризикуйте та скористайтесь перевіреним господарками способом. Читати також Попрасований одяг без праски: вирішуємо проблему несподіваними способами Для видалення жирної плями з сорочки чи блузки вам знадобляться: безбарвна рідина для миття посуду (щоб не допустити фарбування одягу), оцет та гумові рукавички.

Полийте пляму рідиною для миття посуду, увітріть засіб у тканину та зачекайте кілька хвилин, щоб він подіяв. Змийте миючий засіб за допомогою оцту.

Прополощіть виріб, а потім виперіть у пральній машині. Якщо пляма стійка, доведеться повторити процедуру кілька разів. Щоб вивести стару жирну пляму з кольорового одягу, крім рідини для миття посуду вам знадобиться харчова сода.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA