лайфхак чистий дім прибирання унітаз

Плями зникнуть на очах: як швидко і недорого відмити ванну чи унітаз

Сейчас читают: 543
hochu.ua

Сантехніка може стати джерелом проблем для господарок через необхідність особливого догляду за нею. Нерідко навіть при докладанні особливих зусиль та використанні дорогих засобів не вдається досягти ідеальної чистоти.Особливо часто виникають помітні та стійкі плями рудого кольору на поверхні ванни та унітазу.

Такі забруднення зазвичай з'являються через брудну воду. Як же їх відмити без зайвого клопоту та грошей? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Читати також Від бруду не залишиться жодного сліду! 3 способи позбутися плям на кухонних рушниках Ігнорування проблеми може призвести до того, що позбутися забруднень буде дуже складно.

Тому важливо знати про метод, який дозволить легко усунути ці плями. Перевага цього методу полягає в тому, що для нього потрібні доступні компоненти.Для відновлення блиску сантехніки можна використовувати два доступні засоби з аптеки: перекис водню та нашатир.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA