свадебное платье бодипозитив

"WONÁ — це ти": WONÁ Concept group презентує новий проєкт, щоб розвіяти загальні "стандарти" краси (ФОТО)

Сейчас читают: 203
hochu.ua

"WONÁ — це я. WONÁ — це ти. WONÁ — це кожна з нас"... WONÁ Concept group презентує новий проєкт, головна ідея якого — показати, що всі дівчата, без виключень, прекрасні і немає потреби підлаштовуватися під загальні "стандарти" розуміння краси.Дослідження Корнельського університету, проведене Лорі Нейбор і Джеффрі Собал, показало, що 70% наречених, які брали участь у дослідженні, хочуть скинути вагу.

Таке прагнення дотримуватися нав'язаних стандартів краси й нібито "правильних параметрів" спотворює природну красу та індивідуальність людини, вганяє в рамки, знижує самооцінку, позбавляє любові до себе і впевненості.

До того ж частою причиною цих проблем стає відсутність відповідних розмірів бажаної сукні.WONÁ Concept group вирішили це змінити і представили новий проєкт, в якому взяли участь 3 абсолютно різні дівчини, які представили 12 найпопулярніших моделей суконь від брендів і , що входять до WONÁ Concept group.Класичні і мінімалістичні, пишні за останніми тенденціями або приталені

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA