Саудовская Аравия НОВОСТИ футбол сексизм Саудовская Аравия

Про що вона мовчить: Новий видавничий проєкт

Сейчас читают: 373
womo.ua

Гадаємо, кожна з нас хоча б раз у житті чула хоч одну з цих фраз, які вже набили оскому: “Ти ж дівчинка/жінка!», Ну, вона от нормальна жінка, не те що…”, “Основне призначення жінки — бути матір’ю!”, “Жінка повинна надихати чоловіка, дбати про його добробут, піклуватися про нього” або ж “Б’є, значить любить!

Мовчи!”. Всі ці фрази звикло подаються під соусом турботи чи життєвої мудрості, хоча насправді вони є не чим іншим, як токсичними стереотипами.

Єдина їхня справжня мета – зробити жінку зручною, вписати її в рамки суспільних очікувань, змусити її мовчати. «Про що вона мовчить» – книжка, написана жінками для жінок і ми всі можемо допомогти у її виданні!

Ця збірка – голоси жінок, які наважилися розповісти свою особисту історію, аби інші також перестали мовчати. Про що збірка У збірці «Про що вона мовчить» зібрані особисті історії та досвіди жінок, які наважилися говорити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA