интервью Женское здоровье тв-шоу гинекология

"Не можна вирішувати жіночі питання, якщо ти не "в темі": Людмила Шупенюк про власну клініку, гінекологію і проєкт "Я соромлюсь свого тіла"

Сейчас читают: 428
hochu.ua

Ми, покоління, яке формувалося на серіалах "Доктор Хаус", "Анатомія Грей" і "Швидка допомога" — досить довго і цілком хибно сприймали медицину.

Нам здавалося, що лікарі — це супергерої, для яких немає нічого неможливого. Молоді дівчата мріяли вийти заміж за кардіохірурга, а хлопці — познайомити маму з подружкою із медколеджу.

Так, люди в білих халатах завжди будуть хвилювати наші погляди і сіяти зерно надії.І якщо серіальні медики не мають нічого спільного з реальною медициною, окрім костюмів і харизми, то лікарі проєкту СТБ "Я соромлюсь свого тіла" вже не перший рік доводять, що за всіма "дивами" в лікарняній палаті стоїть команда професіоналів і фанатів людських життів.

Однією із незмінного тріо лікарів медичного реаліті є акушер-гінеколог з 30-річним стажем Людмила Шупенюк.Ми зустрілися теплим жовтневим ранком в Наводницькому парку і поговорили про відкриття клініки Людмили Шупенюк, сучасну медицину, гінекологічні забобонах і проєкт "Я соромлюсь свого тіла".Насправді, подумали

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA