Директорка Школи Шоубиз тв шоу pazanki Директорка Школи

«Від пацанки до панянки» знімають без жодних сценаріїв

Сейчас читают: 684
liza.ua

Директорка Школи леді розповіла, як створюють один із найуспішніших проектів на Новому каналіНовий канал показав в ефірі проморолик реаліті п’ятого сезону «Від пацанки до панянки».

І глядачі вже познайомилися з деякими учасницями проекту. Але й тут не обійшлося без інтриг. Яких саме, розповіла директорка Школи леді Тетяна Мокріді.– У чарівному ліфті реклами «підйомної весни» знаходяться не лише учениці Школи, – каже директорка. – Адже в ролику знялися й акторки-«пацанки».

Тож на глядачів чекає ефірний сюрприз.А ще Тетяна зізналася щодо відсутності у проекті сценаріїв.– Я часто чую запитання про те, чи правда, що «Від пацанки до панянки» знімають за сценарієм, – каже директорка. – Ні!

Хіба можна прописати сценарій життя? У дівчат такі унікальні історії життя, що тут будь-які сценаристи і режисери заслабкі. У нас драма на драмі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA