Директорка Школи Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki Директорка Школи

Безпека дитини в інтернеті: поради від Тетяни Мокріді

Сейчас читают: 107
liza.ua

Директорка Школи леді розказала, яких правил варто дотримуватися дітям у глобальній мережіУже в шестирічному віці діти знають, що в інтернеті можна відвідати різні сайти та поспілкуватися у чатах.

І це цілком нормально, якщо вони забажають зайти та прочитати інформацію. Головне, аби батьки пам’ятали, що безпека дітей у глобальній мережі лежить на них.

Які правила варто розповісти дітям перед тим як дозволити увійти в мережу, поділилася директорка Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Тетяна Мокріді.– Я приємно вражена тим, що дітям вже у другому класі сучасної школи розповідають про правила поведінки в інтернеті, – каже директорка. – Днями з доньками робили проект про безпеку в інтернеті.

Вважаю, що такий урок не завадить і багатьом дорослим.За словами Тетяни, вона зі своїми восьмирічними доньками обговорила низку правил, які зроблять їхнє перебування в інтернеті безпечним.Директорка каже, поки що її доньки не мають власних телефонів.– Вважаю, що мобільні дуже

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA