Украина Мода українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 Украина

Весна-літо 2024: нові колекції від українських брендів

Сейчас читают: 311
womo.ua

Українська мода 2024 року не перестає дивувати та захоплювати погляд! Приклад неординарності та стильності показали українські бренди, презентувавши нові колекції та дропи на весну та літо 2024 року.

Українська мода — ковток свіжого повітря! Озирнувшись навколо, ми з подивом виявили, скільки є цікавих, якісних, приголомшливих торговельних марок жіночого одягу та взуття з позначкою «Made in Ukraine» на бирці.

І це не може не радувати. Красиві моделі, якісні тканини, фурнітура та стильні фотосесії — все це є в нашій добірці нових колекцій на сезон весна-літо 2024 від українських брендів. Читайте також: Модна весна 2024: український бренд «Шипелик» випустив символічний дроп Made in Ukraine: найкращі весняно-літні колекції від українських брендів BAGLLET BAGLLET представили весняно-літню колекцію в яку увійшли чотири нові моделі сумок.

В основі кожної новинки як завжди мінімалістичні форми та нові лаконічні формотворчі дизайн-елементи. Читайте також: «Вишита історія»: український бренд Foberini презентував нову колекцію Fashionista Бренд Fashionista презентує нову колекцію Pre-Spring’24, яка є маніфестом вічній класиці з влучними лаконічними акцентами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA