Людмила Барбир Украина Ukrainian Fashion Week українська мода Людмила Барбир Украина

Ведуча Людмила Барбір стала зіркою Ukrainian Fashion Week

Сейчас читают: 319
liza.ua

Ukrainian Fashion Week в самому розпалі. Українські зірки вже встигли першими оцінити новинки від сучасних дизайнерів. Головною зіркою події на відкритті модного тижню стала ведуча програми «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір.

Вона буквально стала прикрасою місця події.Так, на відкритті Ukrainian Fashion Week був представлений портрет телезірки Людмили Барбір у стилі аркур.

Цей легендарний французький стиль фотографії особливо цінувався на початку ХХ століття. Тоді в Парижі говорили: «Ви не актор, якщо у вас немає портрету у стилі аркур».«Я здивована, адже такого величезного портрета у мене ще ніколи не було.

Чорно-біле фото з тінями, застиглий кадр. Автор цієї краси Ріпка Ростислав – зірковий фотограф 1+1, саме його фото телезірок ви часто можете бачити у глянцях та соцмережах»,—  поділилася своїми враженнями від роботи телезірка.Світлини в особливій техніці з кіносвітлом мають відомі зірки Едіт Піаф, Марлен Дітріх, Моніка Белуччі, Кароль Буке, Бріджит Бардо, Катрін Деньов.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA