суд вбивство вбивство дітей Прокуратура

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: експоліцейський отримав усього 4 роки

Сейчас читают: 948
womo.ua

У четвер, 25 травня 2023 року, Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд ухвалив вирок у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі.

Про це повідомляє пресслужба ОГП. Зазначається, що одного експоліцейського засуджено до 4 років ув’язнення, іншого – звільнено від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки, ще двох фігурантів – виправдано. Читайте також: На Київщині затримали чоловіка, який зґвалтував 4-річну дівчинку: подробиці Ювенальні прокурори Київської обласної прокуратури оскаржуватимуть вирок у встановленому законом порядку. Читайте також: Насильство над 11-річною дівчинкою на Київщині: суд взяв під варту підозрюваних Нагадаємо, розслідуванням встановлено, що у травні 2019 року в місті Переяслав чоловіки перебували на ганку домоволодіння одного з підозрюваних.

Звідти вони неодноразово здійснювали постріли по заздалегідь розставленому ними мішеням. Читайте також: В Україні запустять проєкт для протидії російській дезінформації: деталі Вони нехтували тим, що місце ураження кулями є громадським місцем, де могли перебувати інші особи.

Одна з куль, випущених по умовній мішені, влучила в голову 5-річного хлопчика, який в той час гуляв на вулиці з однолітками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA