Німеччина Скандал Концерт війна війна Росії проти України Німеччина

Скандал з Віктором Павліком отримав продовження: концерт співака у Німеччині скасували

Сейчас читают: 535
womo.ua

У Берліні (Німеччина) скасували концерт українського співака Віктора Павліка, який потрапив в скандал разом з дружиною через спецперепустку для проїзду Південним мостом у Києві, яку він нібито подарував дружині, блогерці Катерині Репяховій. Читайте також: У Віктора Павліка відібрали спецперепустку, яку він подарував дружині: подробиці скандалу Нагадаємо, що після хвилі хейту від українців, вилучення спецперепустки та проблем із поліцією, у пари почалися й інші проблеми.

4 червня у Віктора Павлика був запланований благодійний концерт у Берліні. Гроші від цього концерту мали піти на купівлю дронів для ЗСУ.

І кожен квиток – донат на українську армію. Читайте також: Іво Бобул судитиметься із журналісткою через скандальне інтерв’ю: подробиці Проте після скандалу організаторка концерту Діана Янушкевич повідомила, що на Віктора Павлика в Берліні не чекають. Читайте також: Пісня української співачки потрапила до трійки найкращих пісень «Євробачення» The post Скандал з Віктором Павліком отримав продовження: концерт співака у Німеччині скасували appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA