Даніель Салем Росія РФ війна дитина Даніель Салем Росія

Український телеведучий Даніель Салем хоче усиновити дівчинку, яка втратила батьків під час війни

Сейчас читают: 509
womo.ua

Український телеведучий і ресторатор Даніель Салем, який зараз перебуває в лавах ЗСУ, заявив, що хоче усиновити дитину. В ефірі програми Вечір з Україною він повідомив, що хоче дати повноцінне життя та сім’ю дівчинці, яка залишилася сиротою через війну Росії проти України.

Салем зазначив, що прийняв це рішення після того, як евакуював дітей та побував у дитячій обласній лікарні, передає НВ. «Після останніх подій, коли були ситуації і ми витягували та евакуювали дітей, і після того, як я побував у дитячій обласній лікарні… Ми українці — дуже велика нація.

На нас величезна відповідальність — не підставити нашу країну, наших батьків, наші міста, продовжувати навчатись, щоб нами пишалися.

Щоб ті, хто поїхали — наші дружини, сестри, бабусі могли сказати, які ми молодці. І одне з таких рішень, яке дасть мені мотивацію рухатися далі — я вирішив, що хочу удочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків», — розповів він.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA