люди Нео

Де здати важливий аналіз крові для дітей, жінок і при вагітності?

Сейчас читают: 300
beauty.ua

Її робота безпосередньо пов'язана практично з усіма органічними процесами. Особливо часто трапляються випадки хвороб ЩЗ у жінок і дітей.

Як розпізнати проблему на початковій стадії, щоб убезпечити себе і свою дитину – у тому числі ще не народжену?Аналіз крові на вільний тироксин (гормон щитовидної залози Т4 вільний, FТ4, FreeT4) необхідний для перевірки функції «щитовидки».

Цей гормон виробляє сама щитовидна залоза, він активізує швидкість безлічі процесів метаболізму, у тому числі розщеплення ліпідів (жирів) та вуглеводний обмін.Коли потрібно перевірити FT4?Дорослим людям, особливо жінкам, здати аналіз потрібно при:Вагітним цей аналіз обов'язково призначається при схильності до захворювань ЩЗ, причому така схильність може вперше розвинутися у період вагітності.Дітям за допомогою аналізу FТ4 діагностують вроджений гіпотиреоз, а також обов'язково призначають його малюкам, чиї мами мають захворювання ЩЗ.Іноді спочатку лікар-ендокринолог призначає аналіз на ТТГ – тиреотропний гормон, який виробляється в гіпофізі і безпосередньо впливає на роботу щитовидної залози.

Але частіше, особливо коли є симптоми зі списку вище, обидва ці аналізи проводяться одночасно. Це дозволяє відразу встановити повну картину стану:Не відпускайте проблему на самоплив!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA