Україна друзья Нео Україна

«Вас розлучили з друзями вдома, але у вас є мільйони інших по всьому світу»: Борис Джонсон написав листа українським дітям

Сейчас читают: 851
cosmo.com.ua

Прем`єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон написав листа українським дітям. В ньому один із найближчих союзників України зазначив, що «українські діти вчать усіх тому, що означає бути сильним і гідним, високо тримати голову навіть у найважчі часи», та запевнив їх, що в цей надскладний час вони не самотні. «Я хочу, щоб ви пам`ятали дві речі.

По-перше, ви повинні глибоко пишатися. Пишатися своєю країною, своїми батьками, своїми родинами та своїми солдатами, а найбільше пишатися собою.

Багато з вас бачили або переживали ті речі, які не повинна бачити жодна дитина. Але кожного дня українські діти вчать усіх нас тому, що означає бути сильним і гідним, високо тримати голову навіть у найважчі часи.

Я не можу уявити кращого прикладу для наслідування для дітей і дорослих, ніж ви. А, по-друге, ви не самотні. Можливо, вас розлучили з друзями вдома, але у вас є мільйони інших по всьому світу», — зазначив він.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA