місто Херсон Нео місто Херсон

Не зламати: The Body Wear присвячує нове відео українським жінкам

Сейчас читают: 218
vogue.ua

Українську жінку не зламати – останні три місяці довели, що навіть під найтендітнішою фігурою всередині кожної з нас криється неймовірна сила, здатна витримати будь-які випробування.

Саме їй і присвячено нове відео українського бренду The Body Wear, котрий кожну свою колекцію присвячував жінці. "Ідея ролику – передати через танець і рухи, тендітність і силу української жінки, її силу духу і внутрішню свободу.

Незламність та красу. Надихнути тисячі жінок підтримувати одна одну та об'єднуватись, вірити у власну свободу і ніколи не здаватись, як би важко зараз не було", – розповідає Марія Яслинська, засновниця бренду. "Війна перевернула життя кожної з нас – хтось жив тижнями під ракетними ударами і не бачив навіть сонця, хтось тікав в одній піжамі, рятуючи дітей, хтось залишився в окупації, а когось війна зустріла за кордоном і немає можливості повернутися до своїх сімей, – продовжує Марія Яслінська. – Кожна українка сьогодні має свою історію, але я так мрію, щоб у цій гонці на виживання ми не втратили себе і наш внутрішній вогонь.

Бренд The Body Wear завжди звеличував жінку, надихався нею і захоплювався її красою, сьогодні ми продовжуємо це робити незважаючи ні на що.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA