реклама YouTube заборона відео гаджети

В YouTube підтвердили, що забороняють дивитися відео деяким користувачам: що сталося

Сейчас читают: 326
hochu.ua

Популярний відеохостинг, яким щодня користуються мільйони людей по всьому світу, вирішив дещо змінити правила користування сервісом. “Невеликий експеримент”, який нещодавно влаштувала компанія, торкнувся можливості деяких користувачів переглядати відео.

Точніше, неможливості це робити.Як з’ясував The Verge, зараз компанія проводить “невеликий експеримент по всьому світу, який закликає глядачів з увімкненими блокувальниками реклами дозволити рекламу на YouTube або спробувати YouTube Premium”.

Про це в YouTube заявили після того, як деякі люди почали помічати попередження про те, що відтворення відео може бути припинено, якщо сервіс виявить повторне використання блокувальників реклами.

Раніше також стало відомо, що в такому разі користувач зможе переглянути не більше 3-х відео. Читати також Із червня YouTube "вбиває" одну популярну функцію — ось що це означає для вас і вашого каналу Виявлення блокувальників реклами не є новим, і інші видавці регулярно просять глядачів вимкнути блокувальники реклами, — повідомив виданню речник Google Олува Фалодун. — Ми дуже серйозно ставимося до вимкнення відтворення та вимикатимемо відтворення, лише якщо глядачі ігноруватимуть повторні запити дозволити рекламу на YouTube.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA