Лайма Вайкуле фестиваль відео новини шоубізнес Вєрка Сердючка Лайма Вайкуле

"Раша, Гудбай": Вєрка Сердючка виконала свій хіт на сцені у Юрмалі. У Мережі тепер "пожежа" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 294
hochu.ua

Днями у Латвії відбувся масштабний благодійний фестиваль відомої місцевої артистки Лайми Вайкуле. Участь у концертній програмі взяли і українські виконавці.

Один з найепатажніших персонажів, які з'являлися на сцені Laima Rendezvous, стала легендарна Вєрка Сердючка. Зазначимо, що всі кошти з фестивалю підуть на допомогу Україні.Українська співачка здивувала громадськість виконанням своєї знаменитої пісні "Dancing lasha Tumbai".

Вєрка у приспівах замість оригінального тексту заспівала "раша гудбай". Артистка виконувала й інші свої хіти, проте найбільшого резонансу набула саме ця змінена версія легендарного треку, з яким Сердючка посіла друге місце на Євробаченні у 2007 році.

Читати також Стає все цікавіше: Вєрка Сердючка теж виступала на закритій вечірці дружини російського олігарха Зауважимо, що Андрій Данилко, який є творцем і виконавцем ролі Вєрки заявив, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну буде співати виключно "раша гудбай", а не "лаша тумбай".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA