Багамы Фото спорт Рекорд спортсмени відео спортсменки Багамы

Українка Катерина Садурська встановила третій світовий рекорд з фрідайвінгу: фото та відео

Сейчас читают: 364
womo.ua

Харків’янка Катерина Садурська встановила абсолютний світовий рекорд з глибини пірнання, побивши свій же рекорд на 1 метр. Про це повідомила Катерина Садурська на своїй сторінці в Instagram.

Українська спортсменка Катерина Садурська змогла встановити світовий рекорд та рекорд України у дисципліні пірнання з постійною вагою без ластів, занурившись на 77 метрів. Читайте також: Перша українська альпіністка, яка двічі підкорила Еверест: фото Читайте також: 12-річна українська спортсменка вдруге потрапила до Книги рекордів Гіннеса: фото Катерина занурилась на глибину 77 метрів.

Сталося це на турнірі Vertical Blue 2023, який завершився на Багамах. Катерина пірнала на затримці дихання, тож під водою вона провела понад 3 хвилин 12 секунд. Читайте також: Українка вперше в історії здобула медаль на чемпіонаті Європи з брейкінгу: фото Нагадаємо, що це рекорд є третім для Садурської за кілька днів.

22 липня 2023 року вона пірнула на глибину 74 метри з постійною вагою без ластів за правилами AIDA. А вже 27 липня покращила цей показник, пірнувши на глибину 76 метрів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA