Грета Тунберг суд протест штраф арешт активісти протести Грета Тунберг

Ґрету Тунберґ оштрафували на 200 євро: що сталося

Сейчас читают: 710
womo.ua

Відому шведську активістку Ґрету Тунберґ, яка турбується екологією, визнали винною в непокорі поліції під час кліматичного протесту в Мальме.

Тепер вона має виплатити більш як 200 євро штрафу. Про це пише Politico. Зазначається, що 24 липня відбувся суд над Тунберґ.

Екоактивістка визнала, що відмовилася виконувати наказ поліції, проте заперечує свою провину. Читайте також: Ґрета Тунберґ підтримала Україну на протестах під ООН: деталі Після засідання вона зустрілася з журналістами й назвала вирок суду «абсурдним». Читайте також: Ґрету Тунберґ судитимуть за «непокору поліції»: подробиці Вона має впродовж 30 днів виплачувати штраф у розмірі 50 шведських крон (4,33 євро), а також сплатити 1000 шведських крон (близько 87 євро) до фонду допомоги потерпілим від злочинів.

Тунберґ повідомила, що не оскаржуватиме вирок суду. Читайте також: Як пройшов візит екоактивістки Ґрети Тунберг в Україну: деталі та фото Нагадаємо, у червні цього року Ґрета Тунберґ приєдналася до групи протестувальників, які блокували нафтові танкери у шведському порту Мальме, що спричинило порушення руху транспорту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA