Брітні Спірс Книга суд мемуари Брітні Спірс

Адвокати Джастіна Тімберлейка збиралися затягати Брітні Спірс по судах: що сталося

Сейчас читают: 369
hochu.ua

Вихід мемуарів Брітні Спірс, які отримали назву “The Woman In Me” (“Жінка в мені”), заплановано на 24 жовтня цього року. Затримці виходу довгоочікуваної книги на 4 місяці сприяли адвокати співака Джастіна Тімберлейка та актора Коліна Фаррелла, з якими у Брітні були романи.

Принаймні, з одним так точно, тому що Фаррелл свою інтрижку з володаркою премії “Ґреммі” у 2003 році заперечував. Про це пише видання The Sun.Адвокати зірок зажадали ознайомитися зі змістом книги, перш ніж та піде до друку.

Пізніше вони наполягали на тому, щоб деякі інтимні подробиці з життя їхніх клієнтів були вилучені. Читати також "Мало не збили мене з ніг": Брітні Спірс заявила, що її побила охорона відомого спортсмена Вони вимагали переглянути її книгу заздалегідь і були непохитними в тому, що деякі речі мають бути видалені.

У книзі багато приголомшливих історій, але Джастін і Колін усвідомлювали, що про це може бути розказано,- стверджує джерело таблоїда.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA