Дан Балан люди Нео шоубізнес Дан Балан

Дан Балан вийшов на зв'язок після понад пів року мовчанки (ВІДЕО)

Сейчас читают: 978
hochu.ua

Популярний артист молдавського походження Дан Балан, який раніше був тренером вокального шоу "Голос країни", нарешті вийшов на зв'язок до своїх шанувальників після тривалого мовчання.

Незабаром у артиста вийде нова композиція, яка записана разом з дітьми. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!44-річний Дан Балан останнім часом не надто активний, у серпні минулого року презентував румунську пісню Printre Culori ("Серед квітів"), і більше про нього нічого не було чути.

Проте нещодавно виконавець анонсував вихід нового треку: "Скоро",— коротко підписав він. Читати також Тіна Кароль "вляпалася" у скандал через співпрацю з росіянами: реакція артистки (ВІДЕО) Читати також Пішов із життя український композитор Павло Дремлюженко, який писав пісні для Тіни Кароль, Ірини Білик та інших Шанувальники з нетерпінням чекають на вихід нової пісні улюбленого артиста, багато хто зазначає, що в такий час не вистачає якісної музики:Зазначимо, що Дан Балан 27 лютого 2022 дав чітко зрозуміти, що на боці добра.

На своїй сторінці в Instagram опублікував пост із українським прапором та підтримав Україну у кровопролитній війні. На території росії не виступає.Схаменіться!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA