ЛГБТ фестиваль кіно дозвілля

В Україні вдруге проведуть квір-кінофестиваль Sunny Bunny

Сейчас читают: 543
womo.ua

Другий квір-кінофестиваль Sunny Bunny («Сонячний зайчик») відбудеться у столичному кінотеатрі «Жовтень» з 19 по 26 квітня. Про це повідомили організатори заходу, які обіцяють продемонструвати все різноманіття сучасного кіно на ЛҐБТ+ тематику. Читайте також: Прем’єри 2024 року: які українські фільми покажуть у кінотеатрах Крім основного конкурсу організатори планують надати програми дебютних фільмів «Нові барви» та документальних і дитячих фільмів «Квірчик».

Фото: https://www.facebook.com/sunnybunnyfest/ Sunny Bunny – це позаконкурсна програма кінофестивалю «Молодість», яку було засновано ще у 2001 році.

Нагороди отримають найкращі фільми, що висвітлюють проблематику сексуальних меншин. На першому квір-фестивалі минулого року глядачі змогли побачити понад 60 стрічок.

На другий фестиваль вже можна придбати абонементи. До того ж перші 100 покупців зможуть купити квитки за спеціальною ціною ранньої пташки. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post В Україні вдруге проведуть квір-кінофестиваль Sunny Bunny appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA