Володимир Зеленський благодійність війна Володимир Зеленський

Зірка "Надприродного" зустрівся із Зеленським: Міша Коллінз допомагає Україні боротися зі злом

Сейчас читают: 625
hochu.ua

Останні кілька днів не вщухають розмови про візит популярного американського актора Міші Коллінза в Україну. Зірка серіалу "Надприродне" вже поспілкувався з футболістом Андрієм Шевченком і навчився кількох фраз українською мовою, а тепер він зустрівся з президентом України заради особливої мети.

Деталі — на HOCHU.ua!Американський актор і режисер Міша Коллінз завітав у рамках візиту до Києва і зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та головою ОП Андрієм Єрмаком.

Як і очікувалося, зірка культового телесеріалу став амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24. На офіційній сторінці платформи в соцмережах повідомили, що Міша Коллінз підтримуватиме напрямок "Гуманітарне розмінування".

Найближчим часом актор відвідає Київську та Чернігівську області, щоб побачити роботу українських саперів. Читати також "Вибач, що ми сумнівались в тобі": у Мережі дякують Ані Лорак за ранкову атаку дронами москви (ФОТО) Навіть якщо війна в Україні закінчиться завтра, спадщина війни залишатиметься, доки вся земля не буде очищена від мін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA