Украина люди Нео Украина

4 найкращі історичні серіали, зроблені в Україні

Сейчас читают: 1000
vogue.ua

Костюмні історичні драми знімає не тільки HBO. Так, за Україні за останні декілька років з'явилося декілька блискучих серіалів,які здатні скласти конкуренцію світовим гітам.

Ми зібрали найкращі історичні драми, made in Ukraine. Історія сім'ї Козаків розпочинається перед Першою світовою війною. Протягом століття Козаки, разом із країною, переживають усі біди та випробування, що випадають на долю України, проходять через війни, голодомор, зміну політичних курсів… Вижити у цьому вирі допомагає міцний фундамент, на якому сім'я тримається всі ці роки: «що би не відбувалося довкола, ми – сім'я». «Сага» - один з найуспішніших украінських серіалів, який повністю виправдовую свою назву.

Це розлога і масштабна 12-серійна драма, що охоплює чи не 100 років та навіть торкається подій Прмаранчевоі революції та Євромайдану.

Режисер Дмитро Лактіонов зібрав прекрасних акторів: це Ада Роговцева, Микола Боклан, Дар‘я Плахтій. Серіал знятий телеканалом "Україна" у 2020 році. «Кава з кардамоном», знята на основі бестселера Наталії Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону» про кохання юної українки та одруженого поляка наприкінці XIX століття, цілком заслуговую звання найстильнішого українського серіалу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA