Нео Денісова згвалтування

Денісова розповідала вигадані історії згвалтування, щоб «допомогти Україні» – УП

Сейчас читают: 844
womo.ua

Ексуповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова, перебуваючи на посаді, розказувала вигадані історії про згвалтування російськими окупантами дітей.

Такого висновку дійшла «Українська правда» під час власного розслідування. Видання пише, що звільнення Денісової парламентом, яке стало несподіванкою для громадськості, насправді мало значну непублічну сторону.

У березні Денісова за підтримки ЮНІСЕФ запустила додаткову до існуючої на той момент гарячу лінію психологічої підтримки. Нею опікувалась психологиня Анастасія Квітко — донька Денісової.

Дільність цієї лінії була непрозорою і на це звернули увагу, перш за все, самі працівники офісу омбудсмана. Заявлялось, що на лінії працюють 5 професійних психологів, а за перші два тижні по допомогу звернулись вже 400 людей, які здебільшого розповідали саме про статеві злочини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA