НОВОСТИ РЕЙТИНГ Forbes Актёр

В Києві на «Площі зірок» відкрили зірку всесвітньо відомому художнику Івану Марчуку

Сейчас читают: 653
womo.ua

13 серпня на «Площі Зірок», яка є символом визнання, підтримки та популяризації національної культури, мистецтва і спорту з’явилася зірка легенди українського живопису, народного художника України, генія сучасності — Івана Марчука Іван Марчук — жива легенда українського живопису, всесвітньо відомий художник, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, член Золотої гільдії Міжнародної академії сучасного мистецтва у Римі.

Його ім’я — у числі сотні геніїв сучасності (за версією британської газети «The Daily Telegraph), які створюють багатовимірний образ світу і, випереджаючи час, визначають напрямки і перспективи розвитку постіндустріальної цивілізації.

Вплив його полотен на глядача порівнюють з дією 25 кадру, котрий впливає на підсвідомість і тому закарбовується в пам’яті назавжди.

13 серпня легенді українського живопису закладено 45 зірку на «Площі зірок». Цього дня на «Площу зірок» завітало кілька десятків прихильників таланту генія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA