люди характер Нео

Увага до України зі сторони світу зараз безпрецедентна, тому знехтувати цим було б нерозумно — дизайнерка Оксана Караванська

Сейчас читают: 584
womo.ua

Війна діяльність бренду OKSANA KARAVANSKA пригальмувала ненадовго. Вже влітку під час Каннського кінофестивалю і World Influencers and Bloggers Awards, українська дизайнерка презентувала колекцію патріотичних футболок.

Запросила її засновниця «Оскара для блогерів» Марія Гражина Чаплін. А у січні 2023 відбувся повноцінний показ нової колекції вишиванок.

Локацією обрали Дзеркальну залу Львівської опери. А замість моделей були балерини. Традиційне дефіле замінили «па» під супровід живої музики.

Лютий та березень також обіцяють стати сенсаційними для бренду. Що дозволило бренду продовжувати своє існування у війну, як дизайнерка просуває вишиванки в світі та чому зараз для українців відкривається вікно можливостей, читайте у інтерв’ю. Де ви перебували на момент повномасштабного вторгнення в Україну?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA