люди Нео режисерки

Молоді режисерки з України та Литви зможуть взяти участь у спільному проєкті «START»

Сейчас читают: 947
womo.ua

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки разом з Литовським національним драматичним театром організують Міжнародну творчу резиденцію «START» для режисерів та режисерок з двох країн, яка відбудеться з 15 по 28 травня 2023 у Києві.

Про це повідомляє пресслужба міністерства культури та інформаційної політики.   «START» – спільний проєкт двох національних театрів, творча резиденція, де зустрінуться молоді режисери та режисерки України та Литви.

В рамках резиденції учасники втілять свої творчі ідеї та за результатами проєкту дістануть можливість зробити виставу в Національному театрі (український режисер у Вільнюсі, литовський – у Києві)», — йдеться в повідомленні.

Як зазначається, метою проєкту є пошук молодої режисури, тож попередній досвід роботи не вплине на кінцевий відбір. Учасників обиратимуть у два етапи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA