Нео фотосесія світлина

Вдалі пози для фото: секрети позингу від професіоналів

Сейчас читают: 552
hochu.ua

Як правильно позувати, щоб кожну фотографію хотілося запостити в Instagram чи хоча б у сторіз? Правильна поза для фото насправді може зробити більше, ніж усі фільтри Facetune разом узяті.

Саме тому ми зібрали найкрасивіші пози для фото, які допоможуть виглядати ідеально. І, звичайно, вказали на поширені помилки, які псують навіть найкрасивіших дівчат.Правильно виставлена рука, нога або підняте підборіддя – практично все, що потрібно кожній для того, щоб виглядати на фото краще.

Або ж гірше. Все залежить від того, яку ви локацію вибрали для фотосесії. Читати також Як збалансувати фігуру, коли плечі ширші за стегна: прийоми стиліста Фото біля барної стійки краще випрямляти спину і витягнувши ноги.

Якщо ж зробити навпаки - згорбитися і підібгати під себе ноги, на фото ноги здаватимуться ширшими й коротшими. Також не варто закривати шию руками або притискати до плечей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA