Польша люди Нео Польша

Under The Open Sky: виставка Маші Реви та Івана Грабка в Берліні

Сейчас читают: 613
vogue.ua

28 квітня в Берліні розпочне роботу виставка Under The Open Sky ("Під відкритим небом") українських художників Маші Реви та Івана Грабка.

Усі роботи були створені в березні в Ужгороді, де наразі перебувають Маша з Іваном. Як художники можуть бути корисними своїй країні під час війни та що саме прагнуть сказати через свої роботи європейському глядачеві – про це ми розпитали Машу та Івана.

Ідея створити виставку на підтримку України належить київським готельєрам Васі Гроголю та Христині Скрипці, які зараз перебувають в Берліні та є одними з найактивніших українських волонтерів у Європі.

Цей проєкт є благодійним – доходи від продажу робіт спрямовують в організації, які допомагають Україні. Маша Рева та Іван Грабко зізнаються, що в перші тижні вони взагалі не могли працювати, бо увесь час "намагалися усвідомити, що взагалі відбувається".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA