місто Берлин ТСН Митинг Берлин місто Берлин

У Берліні росіяни напали на телеведучу Наталію Мосейчук та знімальну групу «1+1»

Сейчас читают: 513
womo.ua

У берлінському Трептов-парку російські мітингувальники напали на знімальну групу українського телеканалу «1+1». Серед постраждалих журналістів – телеведуча Наталія Мосейчук.

Про це у Facebook повідомив громадський активіст Олександр Снідалов із посиланням на журналістку Наталію Фібріґ. За його словами, напад стався за повної бездіяльності берлінської поліції. «Бездіяльність берлінської поліції перейшла усі межі.

Щойно в Трептор-парку рашисти напали на українську знімальну групу «1+1», яка фільмували сюжет про порушення під час заходів 9 травня. … Поліція Берліну була поруч і не змогла цьому запобігти», – написав Снідалов.

Телеканал ТСН написав, що напад скоїли учасники акції, які прийшли до меморіалу воїнам червоної армії у Трептов-парку, принісши із собою заборонену в Німеччині символіку — георгіївські стрічки та червоні прапори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA